Hälsningar från SF i Västra Nyland

En riktigt blåsig solskensdag i början av juni hade SF i Västra Nyland styrelsemöte i Hangö. Denna gång på Fyra Vindarnas Hus.

En riktigt blåsig solskensdag i början av juni hade SF i Västra Nyland styrelsemöte i Hangö. Denna gång på Fyra Vindarnas Hus, som verkligen är en plats att rekommendera ifall att någon har vägarna förbi där i sommar för att äta gott eller bara ta en kopp kaffe.

Det skall bli intressant att se vad framtiden för med sig. Nu har vi höstens och vårens planer på gångs och om dessa kommer det mera info småningom. Hoppas många kommer med!!

Till hösten planeras två händelser, varav den ena är ganska traditionell och den andra (om det lyckas) blir både en äventyrlig och annorlunda händelse (tack vare ett förslag av yngre medlemmar). Ni får vänta och se 🙂

Föreningen tänkte uppmärksamma den internationella Sjuksköterskedagen den 12 maj med en friluftsdag på Uddskatan i Hangö. Vädret var inte på vår sida och regnet öste ner i nästan vågrätt läge, så det var endast ordförande och sekreterare på plats ifall att någon ändå skulle ha trotsat det lindrigt sagt utmanande vädret. Många hade hört av sig, så ifall att vädret skulle ha varit bättre, så skulle vi ha blivit ganska många! Vi får göra nytt försök, så kom ihåg datumet tills nästa år igen!

I april gjordes en lyckad Amsterdam-resa, om den får ni läsa mera i ViF 03/2015.

Ha det bra alla och njut av sommaren!

Katarina